strojevi i oprema

Inovativna rješenja na području razvoja proizvoda, naprava i alata.

Prednji kranski perač FCW

Prednji kranski perač namijenjen je za čišćenje cestovnih tunela, prometnih znakova, cestovnih sigurnosnih ograda, ograda protiv buke i vertikalnih zidova. Ugrađuje se na vozila opremljena s prednjim priključnom pločom u skladu s EN 15432-F1 (drugi prihvati mogući na upit) i sa standardnom hidraulikom u skladu sa EN15431.

U osnovnoj verziji, uređaj je opremljen sa rampom za pranje ceste i dodatnom rampom za pranje znakova i cestovnih tunela. Dodatno uređaj može biti opremljen sa vlastitom visokotlačnom pumpom za vodu tako da korisnik može koristiti vlastiti rezervoar za vodu (npr. tankovi posipača soli), ili se može naručiti kao komplet koji se sastoji od rezervoara za vodu i prednjeg kranskog perača.

Upravljačka jedinica sa ergonomski oblikovanom upravljačkom palicom ugrađuje se u kabinu vozila te omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama uređaja. Korisnik na upravljačkoj jedinici ima mogućnost odabira moda rada na način da odabire s kojom rampom želi raditi, te ima mogućnost regulacije protoka vode.

Standardna površinska zaštita je kombinacija RAL 2011 / RAL 7015 / RAL 3020 dok su ostali RAL-ovi mogući prema specijalnom zahtjevu klijenta.

spremnik hidrauličkog ulja HT

Tvrtka KADING u svom proizvodnom programu nudi čelične spremnike hidrauličkog ulja različitih zapremina i dimenzija, namijenjene prvenstveno za konstrukciju hidrauličkih agregata.

U osnovnoj izvedbi spremnici se isporučuju s čeličnim poklopcem, brtvom, inspekcijskim oko i čepom za ispuštanje ulja.

Tank za vodu WT-R

Standardna površinska zaštita je kombinacija RAL 2011 / RAL 7015 / RAL 3020 dok su ostali RAL-ovi mogući prema specijalnom zahtjevu klijenta.

Kompaktan dizajn omogućuje ugradnju i na manje traktore koji zadovoljavaju sa stajališta nosivosti i mase. Uređaj je standardno opremljen sa prihvatom koji omogućuje ugradnju na poluge stražnjeg hidraulika kategorije 2/3, rezervoarom zapremine 1000 lit., stražnjom svjetlosnom signalizacijom, anti-vortex usisnim priključkom i usisnim filterom.

Kao opcija, uređaj može biti isporučen sa rezervoarima manje zapremine i u drugoj boji, električnom pumpom, i visokotlačnim peračem na stražnjoj strani.